Brommerboek voor Itom

Reactie 1 tot en met 13
oosterwijck 12-05-2018 Vandaag, 12 mei 2018, zie ik deze site over een Itom boek. Het toeval wil dat ik een boek over de geschiedenis van Itom heb geschreven (267 pagina) en voor de helft gevuld met prachtige fotos. Als je dit boek hebt gelezen, weet je alles over het merk. Over het ontstaan, over de fabriek, die in 1952 werd betrokken, over de importeurs in alle Europese landen, over de coureurs, die met Itom gereden. ... Maar er is één klein probleem. Ik kan het boek niet uitgeven, omdat er veel fotos instaan die ik op internet heb gevonden. En zoals je weet, zijn er veel aasgieren actief, die gebruik maken van beeldrecht. Dat wil zeggen, dat de maker van de foto, een procedure kan aanspannen om geld van mij te eisen voor het gebruik van één foto, wat kan oplopen tot meer dan €200. Je kunt je voorstellen dat ik dat risico niet wil lopen. Het is zelfs zo absurd, dat iemand een speelgoedje of een koekje aanbied op internet, voor een bedrag van bijv. €5, met een fotootje erbij. Als ik dat fotootje gebruik, kan de maker van de foto een bedrag van €200 beeldrecht van mij eisen. Dit systeem van beeldrecht aasgieren, belemmeren dat ik dit prachtige Itom boek, voor mijzelf houdt. En zo heb ik tientallen prachtige boeken over bromfietsen en motorfietsen in de kast liggen. Heel erg jammer, voor iedereen, die van historische motorfietsboek houdt.
Ad Romme 02-11-2012 Waar kan ik een boek kopen bestellen over itom brommers.

mvg Ad Romme.
Ad Romme 06-10-2012 Waar kan ik dit boek bestellen over itom brommers?
Wat kost dat boek ?

M V G A ROMME.
Rene de Ruijter 29-12-2011 Geachte lezers,
Heb onlangs een Itom gekocht met een glad blok. 3 versnellingen. Is er iemand die nog een vliegwiel deksel heeft? Ik zou hem zo graag restaureren. Mvg. Rene.
Jan Verhoek 17-05-2010 Geachte mevr./heer,
Kunt umij mailen wat de bedoeling van deze site is.
Ik heb al 3 keer om informatie gevraagd en nog geen enkele reactie ontvangen, heeft deze site met gebakken lucht te maken of ??????.
Verwacht van u een bericht met welke informatie dan ook.

Met vriendelijke groet,
Jan Verhoek
G. de Langen 09-03-2010 Geachte heer/mevrouw,

Ik zou graag technische informatie ontvangen over de Itom Esperia uit 1965. Daarbij zou ik willen weten wat dit boek kost en de bezine-olie verhouding.

Met vriendelijke groet,

G.H. de Langen
Frans Puffer. 24-02-2010 Graag zou ik van u vernemen wat het ITOM boek kost , wat het inhoud,en hoe te bestellen. Groeten Frans.
J. Verhoek 04-10-2009 Geachte mevr./heer,
Kunt u mij van een Itom uit 1965, 3 handversnellingen technishe informatie kunnen verstrekken.
Alvast dank.

M.vr.gr.
J. Verhoek
F.P.J.Puffer. 03-09-2009 Beste verkoper,mijn vraag is hoe kan ik het itom boek kopen,wat is de prijs en wat staat er zoal in het boek,foto,s van verschillende type,s? technische informatie? alvast bedankt en tot nadere informatie. Groeten Frans Puffer.
Jan Verhoek 26-08-2009 Geachte mevr./heer,
Ik heb van u nog geen bericht ontvangen m.b.t. de vraag van d.d. 28-07-2009.
Graag verneem ik iets van u.

Met vriendelijke groet,
Jan Verhoek
Marinus Post 08-08-2009 Beste Meneer/Mevrouw,
Ik heb ongeveer een week geleden U een bericht verstuurd over het Itom Boek.
Foto/handleidingboek.
Graag verneem ik van U een antwoord.
Vriendelijke Groet
Marinus Post
Marinus Post 31-07-2009 Beste,
Staat in het ook uitgebreide informatie over Type 38 heb nl vandaag een aangeschaft.Graag verneem ik iets van U en wat is de prijs evetueel.
Vriendelijke Groet Marinus,
J. Verhoek 28-07-2009 Geachte mevr./heer,

Kunt u mij mailen of dit boek ook technische informatie geeft en wat dit boek moet kosten.

Met vriendelijke groet,
J. Verhoek.
   pagina 1 van 1    
Reageer op Itom
Naam:*
E-mail (optioneel):
Homepage (optioneel):
Reactie: *
<< Terug naar bikepics.be